Liity Tunturi-Ilmailijoiden jäseneksi

Voit liittyä Tunturi-Ilmailijoiden jäseneksi allaolevalla lomakkeella. Täytäthän tietosi huolellisesti, *-merkityt kohdat ovat pakollisia. Lomakkeen lähetettyäsi olemme sinuun yhteydessä käsiteltyämme hakemuksen. Odotellessasi voit tutustua yhdistyksen sääntöihin täällä. Tietosuojakäytäntöön ja rekisteriselosteeseen voit halutessasi tutustua täällä.
Jäsentiedot

Etu- ja sukunimi: *

Syntymäaika (pp.kk.vvvv): *

Osoite: *

Postinumero: *

Postitoimipaikka: *

Puhelinnumero: *

Sähköpostiosoite: *

Ensimmäinen jäsenmaksu maksetaan (kirjelaskuja ei enää postiteta):
Sähköpostilaskulla Kirjelaskulla

Liittymismaksu 20 € ja ensimmäinen jäsenmaksu lähetetään sähköpostilla. Tämän jälkeen jäsenmaksu maksetaan joko SIL:n jäsenmaksun yhteydessä (jos liityt myös Suomen Ilmailuliittoon tai kuulut jo siihen) tai erikseen lähetettävällä laskulla (jos et liity SIL:iin).

Valitse jäsenlaji: *

*Jos liityt perheenjäsenenä, niin kirjoita pääjäsenen nimi Lisätietoja-kenttään.

Suomen Ilmailuliiton (SIL) jäsenyys: *

Suomen Ilmailuliitto ry (SIL) on urheilu- ja harrasteilmailun valtakunnallinen keskusjärjestö Suomessa. Ilmailuliitto tarjoaa jäsenilleen useita jäsenetuja, mm. kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän ILMAILU-lehden ja tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa myös ilmailulajeja harrastettaessa. Vuonna 2023 SIL:n jäsenmaksu on henkilöjäseneltä 68-89 € riippuen liittymisajankohdasta.

** Jos valitsit yllä "Haluan liittyä myös SIL:n jäseneksi", niin sinun täytyy käydä erikseen tekemässä SIL:n jäsenhakemus täällä: Liity jäseneksi (avautuu uuteen välilehteen). Liittymistiedot-kohdassa voit mainita jo liittyneesi Tunturi-Ilmailijoiden jäseneksi.

*** Jos valitsit yllä "Olen jo SIL:n jäsen", niin kirjoita SIL:n jäsennumerosi Lisätietoja-kenttään.


Muita tietoja

Voimassa olevat lentolupakirjat:

Lentokokemus moottorikoneilla (tuntia):

Muiden kerhojen jäsenyys:

Lisätietoja:


 


← Takaisin edelliselle sivulle

  Ilkka Portti